fbpx

Professional Organizer

Training efficiënt werken

Timemanagement training: efficiënt werken in de zorg en hulpverlening

Uitdaging: omgaan met werkdruk

Vind jij het ook een uitdaging om met werkdruk om te gaan? Zou jij beter willen leren plannen en organiseren? En dus efficiënter willen werken? In de training Efficiënt Werken leer je het!

Inhoud training Efficiënt Werken

Het doel van deze interactieve training is inzicht te krijgen in hoe je werkt. Wat je doet en hoe je hierin kunt prioriteren. Je krijgt diverse handvatten op het gebied van timemanagement aangereikt, zodat je die kunt toepassen om beter te organiseren en te plannen. Je gaat heel effectief aan de slag met je werkgewoontes. Allemaal met als doel de werkdruk te verlagen en meer rust en overzicht te creëren in je werk.

Opbouw training Efficiënt Werken

De training bestaat uit twee sessies van een halve dag (online of op locatie)
Tussen de trainingen door ga je direct aan de slag met wat je hebt geleerd. Je krijgt tips en reminders om direct toe te passen. Hierdoor haal je optimaal rendement uit de bijeenkomsten.

Het resultaat van de training Efficiënt Werken is dat je:

N

zicht hebt op wat prioriteit heeft

N

handvatten hebt om je werk beter te organiseren en te plannen

N

diverse timemanagement methodieken kunt toepassen

N

je je bewust bent van je werkgewoontes en hoe je die kunt veranderen

N

een actieplan hebt en weet je waarmee je aan de slag kunt

N

meer rust in je werk hebt, waardoor je méér bereikt met meer plezier

trainer efficient werken

Voordelen van beter leren plannen en organiseren

Beter plannen en organiseren kun je leren! Ook als je het van nature niet zo in je hebt, kun je er wat aan doen. Door goed naar jouw werkgewoontes te kijken en daar de juiste tips en handvatten op het gebied van timemanagement op toe te passen, kun jij het ook! Het voordeel van beter leren plannen en organiseren is dat JIJ weer de regie hebt. En dat je je niet door de waan van de dag laat leiden. Hierdoor krijg je meer rust, want je hebt het gevoel dat je overzicht hebt en weer grip op je werkdag en daardoor vermindert de werkdruk aanzienlijk.

Incompany training

De training kan zowel online als op locatie gegeven worden. Wil je als organisatie of met je team de training volgen? Dan kan dat. Vraag dan een offerte aan.

Open inschrijving

Interesse in een open inschrijving? Neem dan contact met me op.

Contact

Ik help je graag om rust te krijgen in je werk, je agenda en je hoofd. Neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

N

Rood Organizing, professional organizer

Eeske van Royen

Houten (Utrecht)