fbpx

Professional Organizer

Over Eeske

Mijn naam is Eeske van Royen en mijn missie is om professionals in de hulpverlening, gezondheidszorg en welzijn in te laten zien dat het kan:

Regie op je tijd en werk.

Ik heb jarenlang in loondienst gewerkt bij de reclassering. Daar heb ik reclasseringswerkers en andere collega’s geholpen om met meer rust en overzicht het werk te doen. In 2017 ben ik mijn eigen onderneming Rood Organizing gestart. Ik ben afgestudeerd aan de School voor Organizing en in 2019 besloot ik mijn baan op te zeggen en ben ik volledig als senior professional organizer aan de slag gegaan.

Rood Organizing verwijst naar mijn achternaam (van Royen) en rood is de kleur die je als het goed is aan het denken zet, denk aan een stoplicht. Loop je door of stop je…… En dat is wat ik met mijn onderneming wil doen. Loop je door en blijf je doen wat je nu doet? Of voel je dat het tijd is om het anders aan te pakken en weer regie terug te nemen op je tijd en op je werk?

Omdat ik al veel ervaring met professionals in de hulpverlening heb en omdat ik zie hoe zij het werk met veel passie doen, maar waar de werkdruk soms toch te veel wordt, wil ik juist deze professionals helpen. Omdat ze belangrijk en waardevol werk doen en we niet zonder ze kunnen! Naast hulpverleners help ik ook graag professionals in het welzijnswerk, gezondheidszorg, onderwijs of ondersteundende functies (denk aan administratief personeel of management assistentes). Kortom iedereen die voor anderen klaar staat en graag op een fijne manier goed werk wil afleveren.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich bewust is van het feit dat je een keuze hebt. Ga je door zoals je nu doet? Of niet? Ik gun iedereen die keuzevrijheid. Ik ben eerlijk en integer en als we iets afspreken, dan gaan we daar ook voor. Uiteraard met het doel, wat jou gaat helpen, voor ogen. Door mijn achtergrond (ik heb PABO gedaan), vind ik het leuk om mensen nieuwe dingen te leren en mee te nemen in de stappen die daarvoor nodig zijn.

Naast mijn werk als senior professional organizer ben ik ook trainer bij de basistraining voor startende organizers van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en werk ik samen met diverse trainingsbureaus.

Samen met mijn man, die ook een eigen onderneming heeft, hebben wij twee tienerkinderen en wonen wij in Houten.

coach timemanagement

Samenwerkingen

Rood Organizing werkt met en voor:

slimmer werken
reclasseringsacademie

senior professional organizer

Contact

Ik help je graag om rust te krijgen in je werk, je agenda en je hoofd. Neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

N

Rood Organizing, professional organizer

Eeske van Royen

Houten (Utrecht)