Home / Gratis e-book

Gratis e-book

Download hier het gratis e-book.

Vijf tips voor gezond en efficiënt werken

Werk je in de gezondheidssector, in het welzijnswerk of in de hulpverlening? Dan herken je het vast dat veel tijd gaat zitten in jouw patiënten, cliënten of klanten. Je hebt voor dit prachtige beroep gekozen, omdat je het werken met jouw doelgroep erg leuk en afwisselend is. Tegelijkertijd merk je dat het veel van je vraagt, jouw agenda loopt over en je komt niet aan alles toe wat van jou gevraagd wordt. Je voelt alsof je geleefd wordt, jouw mailbox is bomvol en jouw agenda stroomt over van afspraken. Je voelt je gestrest. 

Je maakt lange dagen en je vraagt je aan het eind van de dag af: wat heb ik nou allemaal gedaan? Je energie is op, terwijl je nog zoveel wilt doen, want het werk is nooit af. Je wordt er onrustig van. Door deze onrust en de stress heb je minder energie over voor jouw gezin en hobby's. Je maakt je zorgen, omdat je je afvraagt of je jouw cliënten wel goed genoeg begeleidt en of je wel een goede partner bent.

En jij wilt graag...

  • blij worden van jouw werk
  • jouw werk weer onder controle hebben
  • gedaan krijgen wat je moet doen en daar voldoening uit halen
  • rust ervaren
  • betere keuzes maken
  • naast werk ook tijd en energie over hebben voor jouw gezin, familie, vriendinnen en hobby.

Herken je dit?

Dan is het gratis e-book ' Vijf tips voor gezond en efficiënt werken' iets voor jou.

e-book timemanagement

 

Voor jou als je je afvraagt:

  • Hoe je je werk beter kunt organiseren
  • Hoe je aan het eind van de dag energie overhoudt
  • Hoe je meer rust krijgt in je overvolle agenda
  • Hoe je beter kunt prioriteren en meer gedaan krijgt

 

coach timemanagement

Over Eeske

Mijn naam is Eeske van Royen en mijn missie is om professionals in de hulpverlening, gezondheidszorg en welzijn in te laten zien dat het kan: Regie op je tijd en werk. Ook al is het werk onvoorspelbaar, hectisch en is het nooit af. Je kunt er wat aan doen.

Juist mensen die altijd klaar staan voor anderen, hebben vaak een groot verantwoordelijkheidsgevoel en lopen zichzelf voorbij.  Ik heb jarenlang in een organisatie gewerkt waarbij professionals altijd klaar staan voor hun cliënten. Ik zag ze worstelen met hoe organiseer ik het werk? Wat kan er anders zodat ik minder die werkdruk voel en meer rust ervaar?

Uit ervaring weet ik dat de waan van de dag je enorm kan opslokken. Ik heb ontdekt wat je kunt doen om hieruit te komen, zodat je rust en overzicht hebt in je werk en dat gun ik jou ook! Ik deel heel graag mijn kennis, ervaringen en visie hierover, zodat ook jij hier mee aan de slag kunt. 

Aanbevelingen

Wat anderen over Rood Organizing zeggen

Ik heb mij aangemeld bij Eeske, omdat ik vooral bij het schrijven van rapporten vaak in tijdsnood kwam. Ik hoopte dat ik manieren zou vinden om mijn tijd beter in te delen, zodat ik minder stress zou ervaren. Ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd, omdat ik nu meer inzicht heb gekregen in de redenen van mijn tijdsgebrek. In de training was er persoonlijke aandacht voor iedereen en was er ook aandacht voor het opstellen van een persoonlijk actieplan. Het helpt als je weet wat je valkuilen zijn en deze training heeft mij geholpen meer bewust te worden van die valkuilen. Daarnaast reikt deze training ook verschillende methoden aan om je tijd zo effectief mogelijk te besteden. Daarom zeker een aanrader!
Marije
Reclasseringswerker
In het werkveld als (nieuwe) ambulant begeleider liep ik tegen bepaalde elementen aan die voor mij het werk moeilijker maakte. Ik vond het lastig om te prioriteren, realistisch te plannen, liep continue achter de feiten aan en opdrachten die mij veel moeite kostte, schoof ik voor mijzelf uit. In de praktijk betekende dit voor mij dat mijn systeem een zooitje was, ik veel stress voelde in mijn werk, en mijn to-do lijstje eindeloos was omdat ik vrijwel niets afgemaakt kreeg. Je kan begrijpen dat dit de reden is geweest dat ik mij heb opgegeven voor de training. Ik wilde graag rust ervaren in mijn werk, rust in mijn hoofd en rust in mijn agenda. Gedurende de training voelde ik herkenning door wat de mede kandidaten vertelde maar ook bij de informatie die werd gegeven vanuit de trainer. Als je denkt dat je alleen bent, dat ben je dus niet J! De training heeft mij handvatten geboden hoe ik om kan gaan met mijn valkuilen en inzicht gegeven waarom ik bepaald gedrag laat zien. Hoe prioriteer je, wat helpt je daarbij en hoe kan je het jezelf zo fijn mogelijk maken in je werkzaamheden. Wat ik erg fijn vond aan de training is dat je niet veroordeeld werd op hoe je met jouw werk om ging maar bekeken werd hoe dit beter kon. De training heeft ervoor gezorgd dat ik nu door middel van het toepassen van bepaalde hulpmiddelen mijn werk als veel fijner ervaar. Ik heb rust gekregen in mijn werk, rust gekregen in mijn hoofd en rust gekregen in mijn agenda. Het mág nu druk zijn want ik weet hoe ik dit aan kan!
Jantine
Ambulant begeleider
Ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd, omdat ik nu meer inzicht heb gekregen in de redenen van mijn tijdsgebrek. In de training was er persoonlijke aandacht voor iedereen en was er ook aandacht voor het opstellen van een persoonlijk actieplan. Het helpt als je weet wat je valkuilen zijn en deze training heeft mij geholpen meer bewust te worden van die valkuilen.
Nathalie
Reclasseringswerker
Top