fbpx

Werk je in de gezondheidssector, in het welzijnswerk of in de hulpverlening? Dan herken je het vast dat veel tijd gaat zitten in jouw patiënten, cliënten of klanten. Je hebt voor dit prachtige beroep gekozen, omdat je het werken met jouw doelgroep erg leuk en afwisselend is. Tegelijkertijd merk je dat het veel van je vraagt, jouw agenda loopt over en je komt niet aan alles toe wat van jou gevraagd wordt. Je voelt alsof je geleefd wordt, jouw mailbox is bomvol en jouw agenda stroomt over van afspraken. Je voelt je gestrest.

Je maakt lange dagen en je vraagt je aan het eind van de dag af: wat heb ik nou allemaal gedaan? Je energie is op, terwijl je nog zoveel wilt doen, want het werk is nooit af. Je wordt er onrustig van. Door deze onrust en de stress heb je minder energie over voor jouw gezin en hobby’s. Je maakt je zorgen, omdat je je afvraagt of je jouw cliënten wel goed genoeg begeleidt en of je wel een goede partner bent

En jij wilt graag…

A

blij worden van jouw werk

A

jouw werk weer onder controle hebben

A

gedaan krijgen wat je moet doen en daar voldoening uit halen

A

rust ervaren

A

betere keuzes maken

A

naast werk ook tijd en energie over hebben voor jouw gezin, familie, vriendinnen en hobby.

gratis gesprek timemanagement

Herken je dit? Dan is het gratis e-book ‘ Vijf tips voor gezond en efficiënt werken’ iets voor jou.

Voor jou als je je afvraagt:

A

Hoe je je werk beter kunt organiseren

A

Hoe je aan het eind van de dag energie overhoudt

A

Hoe je meer rust krijgt in je overvolle agenda

A

Hoe je beter kunt prioriteren en meer gedaan krijgt

coaching 1 op 1
Ik help professionals in gezondheidszorg, welzijn en hulpverlening de regie te pakken op hun tijd zodat ze meer rust en balans ervaren in hun werk.

Mijn naam is Eeske van Royen en mijn missie is om professionals in de hulpverlening, gezondheidszorg en welzijn in te laten zien dat het kan: Regie op je tijd en werk. Ook al is het werk onvoorspelbaar, hectisch en is het nooit af. Je kunt er wat aan doen.

Juist mensen die altijd klaar staan voor anderen, hebben vaak een groot verantwoordelijkheidsgevoel en lopen zichzelf voorbij.  Ik heb jarenlang in een organisatie gewerkt waarbij professionals altijd klaar staan voor hun cliënten. Ik zag ze worstelen met hoe organiseer ik het werk? Wat kan er anders zodat ik minder die werkdruk voel en meer rust ervaar?

Uit ervaring weet ik dat de waan van de dag je enorm kan opslokken. Ik heb ontdekt wat je kunt doen om hieruit te komen, zodat je rust en overzicht hebt in je werk en dat gun ik jou ook! Ik deel heel graag mijn kennis, ervaringen en visie hierover, zodat ook jij hier mee aan de slag kunt.

Contact

Ik help je graag om rust te krijgen in je werk, je agenda en je hoofd. Neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

N

Rood Organizing, professional organizer

Eeske van Royen

Houten (Utrecht)