Home / Ervaringen met Eeske

Ervaringen met Eeske

Eeske heeft verschillende tools/manieren gegeven, om helder te krijgen in jouw manier van werken, waar je energie in lekt en waar je energie van krijgt. En hoe je vervolgens het meest efficiënt kunt prioriteren in je werk (en ook privé kun je dat doortrekken natuurlijk). De manier waarop Eeske dat doet, heb ik als heel prettig ervaren. Ze luistert goed en actief en heeft aandacht voor de ander. Zij stimuleert het juist om met elkaar van gedachten/ervaringen uit te wisselen, om tot een relaxte werksfeer te komen. Ik voel de meerwaarde zeker van deze training. Het heeft me geholpen in bewustwording in mijn gedrag, zowel tijdens het werk, als prive.
Johanna
Reclasseringswerker
Een hele prettige en kundige manier van training geven. Eeske doet dit interactief heel leuk via de digitale kanalen. Maar ook nazorg na de training. Je blijft bewust wat je in de training hebt geleerd. Zij geeft heel veel tips die jezelf later in de praktijk kunt gebruiken. Hierdoor wordt het thuiswerken ook heel erg aangenaam.
Jose
Administratief medewerker
Ik heb veel gehad aan de sessies met Eeske. Ik ben mij bewust geworden van mijn eigen gedrag ten aanzien van mijn werkzaamheden en de planning ervan. Ik heb geleerd dat ik nieuwe gewoontes kan aanleren zoals een rondje lopen na de lunch. Wat uiteindelijk mijn productiviteit ten goede komt (leeg hoofd na een wandeling). Ook heb ik veel gehad aan ‘eet eerst de kikker’. Dus eerst de grote vervelende klus in de ochtend (golden hour), je voelt je ook beter als je dat doet. Ik kan de begeleiding van harte aanbevelen!
Charlotte
Reclasseringswerker
Hoi Eeske, ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Jouw manier van trainen komt ook heel goed over. Je bent rustig en empatisch. Dat geeft een veilig gevoel. Wat mij betreft zou het fijn zijn als er na het afsluiten van de training nog wel momentjes worden ingepland voor ‘bezinning’ met jou. Want ik heb al gemerkt dat een oud patroon moeilijk te doorbreken is. Dus ons gesprek van vandaag heeft mij weer op het juiste pad gezet.
Merel
Management assistent
Een hele fijne begeleiding waar ik veel heb geleerd. Ik heb geleerd hoe ik mijn tijd beter kan besteden en dus productiever kan zijn.
Idiriana
Toezichthouder
De reden dat ik mij heb opgegeven heb is door het enthousiasme van diverse collega’s over deze cursus. Ik wist niet goed wat te verwachten en dacht: “ik word hier niet slechter van”. Na het eerst deel van de cursus besefte ik dat dit me veel gaat opleveren. Ik was me niet bewust van mijn manier van handelen en daarbij komende valkuilen. Zoals, denk ik, velen onder ons onderging ik het thuiswerken gewoon, het was nu eenmaal niet anders. Het heeft mij veel gebracht. Rust in mij hoofd, overzicht, energie en regelmaat. Bedankt Eeske voor je betrokkenheid en manier van lesgeven.
Janine
Administratief medewerker Novadic Kentron
Top