fbpx

Ik heb veel gehad aan de sessies met Eeske. Ik ben mij bewust geworden van mijn eigen gedrag ten aanzien van mijn werkzaamheden en de planning ervan. Ik heb geleerd dat ik nieuwe gewoontes kan aanleren zoals een rondje lopen na de lunch. Wat uiteindelijk mijn productiviteit ten goede komt (leeg hoofd na een wandeling). Ook heb ik veel gehad aan ‘eet eerst de kikker’. Dus eerst de grote vervelende klus in de ochtend (golden hour), je voelt je ook beter als je dat doet. Ik kan de begeleiding van harte aanbevelen!

- Charlotte

Reclasseringswerker Reclassering Nederland

Ik vroeg mij af of het niet tijd was voor ander werk, maar toen ik een lijstje op facebook van Rood Organizing voorbij zag komen kon ik veel punten aanvinken.
Hulpverlener, altijd druk, nooit klaar enz. Ik besloot om te onderzoeken of dit de reden was waarom de gedachte aan ander werk boven kwam.
Eeske sloot goed aan bij mijn praktijk. Door haar vragen en uitleg én het helder krijgen van mijn doelen, kon ik een plan maken.
Stap voor stap kreeg ik helder waar de schoen wrong, kon ik aanpassen, oefenen en werd duidelijk wat mij wel en niet hielp. Eeske hield mij hierbij op koers.
Waarbij ik voorheen de week ‘overleefde’, heb ik nu, steeds meer overzicht en regie. Dat geeft mij ruimte (in de agenda en in mijn hoofd).
En…ik wil helemaal geen ander werk, ik doe mijn werk nu op een andere manier!
Misschien wil jij dat ook?! 
- Bernice

Autismebegeleider

Een hele fijne begeleiding waar ik veel heb geleerd. Ik heb geleerd hoe ik mijn tijd beter kan besteden en dus productiever kan zijn.

- Idiriana

Toezichthouder Antes Zorg

Na de sessies met Eeske ervaar ik meer structuur en overzicht in mijn werk en heb ik inzicht in mijn eigen handelen. Ook heb ik gezien en ervaren hoeveel verandering ik met haar adviezen kan bereiken.

- Heleen

Administratief medewerker Gerrit Rietveldcollege

De reden dat ik mij heb opgegeven heb is door het enthousiasme van diverse collega’s over deze cursus. Ik wist niet goed wat te verwachten en dacht: “ik word hier niet slechter van”. Na het eerst deel van de cursus besefte ik dat dit me veel gaat opleveren. Ik was me niet bewust van mijn manier van handelen en daarbij komende valkuilen. Zoals, denk ik, velen onder ons onderging ik het thuiswerken gewoon, het was nu eenmaal niet anders. Het heeft mij veel gebracht. Rust in mij hoofd, overzicht, energie en regelmaat. Bedankt Eeske voor je betrokkenheid en manier van lesgeven.

- Janine

Administratief medewerker Novadic Kentron

Ik heb mij aangemeld bij Eeske, omdat ik vooral bij het schrijven van rapporten vaak in tijdsnood kwam. Ik hoopte dat ik manieren zou vinden om mijn tijd beter in te delen, zodat ik minder stress zou ervaren. Ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd, omdat ik nu meer inzicht heb gekregen in de redenen van mijn tijdsgebrek. In de training was er persoonlijke aandacht voor iedereen en was er ook aandacht voor het opstellen van een persoonlijk actieplan. Het helpt als je weet wat je valkuilen zijn en deze training heeft mij geholpen meer bewust te worden van die valkuilen. Daarnaast reikt deze training ook verschillende methoden aan om je tijd zo effectief mogelijk te besteden. Daarom zeker een aanrader!

- Marije

Reclasseringswerker Reclassering Nederland

Vier jaar geleden ben ik begonnen als reclasseringswerker. Als beginnende werker met ADHD-problematiek was structuur een aandachtspunt. En dat is het nog steeds.
Vanwege de drukte in mijn hoofd en het te veel tijd kwijt zijn met minder belangrijke zaken (mail, re-actief werken) heb ik mij opgegeven. Ik wilde zo goed mogelijk kunnen werken en mijzelf leren kaderen. Door de training heb ik tools aangereikt gekregen die ik mij door herhalend toepassen meer eigen kan maken.

Het resultaat is dat ik zowel in werk als privé heel goed weet wat écht prio heeft en wat niet. Eisenhouwer en groene kikker pas ik dagelijks toe, mijn omgeving kan er wel om lachen.
Ook op vrije dagen begin ik simpelweg met hetgeen wat die dag gedaan moet worden, nog voor het ontbijt of plannen van afspraken doe ik eerst wat die dag moet, gelijk. Bedankt voor je oprechte interesse en dat je inzet op herkenning en gezamenlijkheid. Het is net als bij de fysio: het heeft tijd nodig, als je de oefeningen/handvaten niet gebruikt dan heeft een bijeenkomst nauwelijks effect.

Andreas

Reclasseringswerker Novadic Kentron

Hoi Eeske, ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Jouw manier van trainen komt ook heel goed over. Je bent rustig en empatisch. Dat geeft een veilig gevoel. Wat mij betreft zou het fijn zijn als er na het afsluiten van de training nog wel momentjes worden ingepland voor ‘bezinning’ met jou. Want ik heb al gemerkt dat een oud patroon moeilijk te doorbreken is. Dus ons gesprek van vandaag heeft mij weer op het juiste pad gezet

- Merel

Management assistent

Een hele prettige en kundige manier van training geven. Eeske doet dit interactief heel leuk via de digitale kanalen. Maar ook nazorg na de training. Je blijft bewust wat je in de training hebt geleerd. Zij geeft heel veel tips die jezelf later in de praktijk kunt gebruiken. Hierdoor wordt het thuiswerken ook heel erg aangenaam.

- Jose

Administratief medewerker Antes GGZ instelling

Eeske heeft verschillende tools/manieren gegeven, om helder te krijgen in jouw manier van werken, waar je energie in lekt en waar je energie van krijgt. En hoe je vervolgens het meest efficiënt kunt prioriteren in je werk (en ook privé kun je dat doortrekken natuurlijk). De manier waarop Eeske dat doet, heb ik als heel prettig ervaren. Ze luistert goed en actief en heeft aandacht voor de ander. Zij stimuleert het juist om met elkaar van gedachten/ervaringen uit te wisselen, om tot een relaxte werksfeer te komen. Ik voel de meerwaarde zeker van deze training. Het heeft me geholpen in bewustwording in mijn gedrag, zowel tijdens het werk, als privé.

- Johanna

Medewerker werkstrafunit Groningen

Eeske geeft training op een rustige en vriendelijke manier, met tijd voor ieders eigen vragen én tegelijk met oog voor de structuur en de tijd. De tips & tricks zijn verraderlijk simpel, dat je je afvraagt waarom je daar zelf niet op gekomen bent. De training heeft mij veel houvast, overzicht en rust gegeven; en vooral de ruimte om aan goede zelfzorg te doen, om overeind te blijven in de hectiek grenzen bepalen en bewaken. Hoe dat moet en hoe je daarover communiceert, dat heb ik ook geleerd van Eeske.

-Fenena

Reclasseringswerker

Als jij ook iemand bent die uren te kort komt voor het werk dat je moet of wilt verzetten dan is de begeleiding heel zinvol. Ik heb Eeske leren kennen als een ervaren, deskundige en betrokken trainer, die luistert naar wat de vraag van de deelnemer is. Dank je daarvoor.

-Lowieke

Reclasseringswerker en trainer

In het werkveld als (nieuwe) ambulant begeleider liep ik tegen bepaalde elementen aan die voor mij het werk moeilijker maakte. Ik vond het lastig om te prioriteren, realistisch te plannen, liep continue achter de feiten aan en opdrachten die mij veel moeite kostte, schoof ik voor mijzelf uit. In de praktijk betekende dit voor mij dat mijn systeem een zooitje was, ik veel stress voelde in mijn werk, en mijn to-do lijstje eindeloos was omdat ik vrijwel niets afgemaakt kreeg. Je kan begrijpen dat dit de reden is geweest dat ik mij heb opgegeven voor de training. Ik wilde graag rust ervaren in mijn werk, rust in mijn hoofd en rust in mijn agenda. Gedurende de training voelde ik herkenning door wat de mede kandidaten vertelde maar ook bij de informatie die werd gegeven vanuit de trainer. Als je denkt dat je alleen bent, dat ben je dus niet J! De training heeft mij handvatten geboden hoe ik om kan gaan met mijn valkuilen en inzicht gegeven waarom ik bepaald gedrag laat zien. Hoe prioriteer je, wat helpt je daarbij en hoe kan je het jezelf zo fijn mogelijk maken in je werkzaamheden. Wat ik erg fijn vond aan de training is dat je niet veroordeeld werd op hoe je met jouw werk om ging maar bekeken werd hoe dit beter kon. De training heeft ervoor gezorgd dat ik nu door middel van het toepassen van bepaalde hulpmiddelen mijn werk als veel fijner ervaar. Ik heb rust gekregen in mijn werk, rust gekregen in mijn hoofd en rust gekregen in mijn agenda. Het mág nu druk zijn want ik weet hoe ik dit aan kan!

- Jantine

Ambulant begeleider

Eeske is een prettige en deskundige trainer die op een rustige manier weet te enthousiasmeren. Ik vond vooral de tip om de dag te beginnen met een lastige taak een goeie en nuttige tip. Pas dat inmiddels veel toe en pluk er de vruchten van.

Roy

Medewerker werkstraffen Antes Zorg

Contact

Ik help je graag om rust te krijgen in je werk, je agenda en je hoofd. Neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

N

Rood Organizing, professional organizer

Eeske van Royen

Houten (Utrecht)