fbpx

Efficiënt en effectief werken

Online cursus & begeleiding

Herken je dit?

A

Je hebt een drukke baan waarbij je altijd klaar staat voor jouw klanten, cliënten of patiënten

A

Je merkt dat het veel van je vraagt, het werk is nooit af, jouw agenda loopt over en je komt niet toe aan dat wat je wilt

A

Je voelt dat je geleefd wordt en ervaart tijdgebrek

A

De administratie en je mailbox heb je niet op orde waardoor je stress ervaart

A

Als je thuiskomt na een lange werkdag, misschien heb je wel overgewerkt, plof je op de bank en voel je dat je weinig energie meer over hebt voor je gezin, partner, vrienden of hobby’s

A

Je vraagt je af of je wel een goede werknemer bent en hoe je ook nog een goede ouder, partner of vriend kan zijn

Je verlangt naar rust in je agenda en in je hoofd en wilt een goede werk-privé balans.

Online cursus Efficiënt en effectief werken

We gaan aan de slag in zes lessen en daarin staan de volgende thema’s centraal:

b

Les: Overzicht creëren en organiseren

Tools en handvatten om je werk beter te organiseren en met meer overzicht aan het werk te gaan.

Les: Leren prioriteren

Er ligt veel op je bordje, maar waar begin je nou mee? Wat heeft prioriteit, wat doe je eerst en wat later of misschien helemaal niet? In deze les leer je aan de hand van drie methodieken hoe je het beste keuzes kunt maken.

}

Les: Realistisch plannen

Hoe zorg je ervoor dat je een planning maakt die haalbaar is? In deze les ga je aan de slag met het maken van een realistische planning.

Les: Met meer energie de dag door

Kom je aan het einde van dag uitgeput op de bank terecht en wil je graag meer energie overhouden? In deze les leer je hoe je met meer energie de dag en de week doorkomt. 

Les: Grenzen stellen

Je wilt anderen graag helpen. Hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt hard, maar wat doe je als er een vraag komt waar je eigenlijk geen tijd voor hebt? Vind jij het ook lastig om nee te zeggen of grenzen te stellen? Je leert wat voor jou lastige situaties zijn en hoe je daarmee om kunt gaan.

Les: Aan de slag

Hoe zorg je ervoor dat je wat je hebt geleerd, in de praktijk blijft toepassen? Dat leer je in deze les.

FAQ

Wanneer kan ik starten?

Direct na aanmelding en betaling ontvang je toegang tot de les(sen), zodat je ze op je eigen tempo kunt volgen. Als je inclusief 1 op 1 begeleiding wenst, neem ik zo snel mogelijk contact op om de eerste sessie in te plannen.

Hoelang heb ik toegang tot de online cursus?
Zolang de cursus bestaat, krijg je onbeperkt toegang, zodat je het altijd nog kunt raadplegen.
Krijg ik toegang tot alle lessen of moet ik steeds wachten op de volgende les?

Je krijgt direct toegang tot alle lessen. Mijn ervaring is dat dit prettiger werkt omdat de ene deelnemer sneller wil en kan dan de andere. De volgorde van de lessen kun je dus zelf bepalen, behalve de les: Aan de slag. Die kun je het beste als laatste doen. Je ontvangt inspirerende e-mails om bij te blijven bij de lessen.

Hoeveel tijd kost het me?

Goede vraag, want tijd hiervoor vinden is waarschijnlijk jouw uitdaging 🙂 . De lessen verschillen in duur (videoles is tussen 10 en 20 minuten). De tijdsinvestering voor de video inclusief werkblad is ongeveer 1 uur per les. Dus als je elke week 1 les neemt, dan is je tijdsinvestering ongeveer 1 uur per week. Dat moet te doen zijn toch?

Interessant, wat is het effect van de cursus?

Investeer in jezelf, in jouw manier van werken. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Ik snap dat juist ‘te weinig’ tijd jouw uitdaging is. Als je voor elke les ongeveer 1 uur uittrekt, dus de video bekijkt en met het werkblad aan de slag gaat, zul je zien dat het direct resultaat oplevert. Juist door stil te staan bij hoe en wat je doet en toe te passen wat je leert in de lessen zul je snel merken dat je meer overzicht, rust en energie krijgt.

Welk pakket past het beste bij mij?

Houd je ervan zelfstandig aan de slag te gaan, dan zijn pakket A en B een goede keuze. Vind je een stok achter de deur en persoonlijk contact prettiger dan past de online 1 op 1 begeleiding waarschijnlijk beter jou. Twijfel je en wil je persoonlijk advies? Mail me en ik neem contact met je op.

Is de 1 op 1 begeleiding online of live?

De 1 op 1 begeleiding is online via Zoom en duurt maximaal 1,5 uur per sessie.

Hoelang zijn de coachingsessies?

Die zijn 1,5 uur per sessie.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Bel me of mail me als je twijfelt en wilt bespreken of het wat voor je is. 0620436062 of info@roodorganzing.nl

Contact

Ik help je graag om rust te krijgen in je werk, je agenda en je hoofd. Neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

N

Rood Organizing, professional organizer

Eeske van Royen

Houten (Utrecht)