fbpx

Ik help professionals in gezondheidszorg, welzijn en hulpverlening de regie te pakken op hun tijd zodat ze meer rust en balans ervaren in hun werk.

Herken je dit?
  • Je hebt een drukke baan waarbij je altijd klaar staat voor jouw klanten, cliënten of patiënten
  • Je merkt dat het veel van je vraagt, het werk is nooit af, jouw agenda loopt over en je komt niet toe aan dat wat je wilt
  • Je voelt dat je geleefd wordt en ervaart tijdgebrek
  • De administratie en je mailbox heb je niet op orde waardoor je stress ervaart
  • Als je thuiskomt na een lange werkdag, misschien heb je wel overgewerkt, plof je op de bank en voel je dat je weinig energie meer over hebt voor je gezin, partner, vrienden of hobby’s
  • Je vraagt je af of je wel een goede werknemer bent en hoe je ook nog een goede ouder, partner of vriend kan zijn

Je verlangt naar rust in je agenda en in je hoofd en wilt een goede werk-privé balans.

Stel je nou eens voor….. dat je na een werkdag gedaan hebt wat je wilde doen, dat je goed wist te prioriteren, dat je mailbox en administratie op orde zijn, dat je cliënten tevreden zijn en dat je met een goed gevoel terugkijkt of je dag? Je hoofd is leeg en je hebt nog voldoende energie. Hoe fijn is dat! Je beseft dat er NU iets moet gebeuren. Je kunt wachten tot de emmer echt is overgelopen of nu in actie komen. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dus als je niets doet, verandert er niets en blijf je de werkdruk voelen of dat onrustige gevoel. Of misschien wordt het nog wel erger. Ik gun het je dat je in actie komt. Het is tijd om nu ook aan jezelf te denken. Vraag dus nu de gratis sessie van rennen naar plannen aan en ontdek wat jij nodig hebt om weer rust en balans te ervaren.
  Mijn naam is Eeske van Royen en mijn missie is om professionals in de hulpverlening, gezondheidszorg en welzijn in te laten zien dat het kan: Regie op je tijd en werk. Ook al is het werk onvoorspelbaar, hectisch en is het nooit af. Je kunt er wat aan doen. Juist mensen die altijd klaar staan voor anderen, hebben vaak een groot verantwoordelijkheidsgevoel en lopen zichzelf voorbij.  Ik heb jarenlang in een organisatie gewerkt waarbij professionals altijd klaar staan voor hun cliënten. Ik zag ze worstelen met hoe organiseer ik het werk? Wat kan er anders zodat ik minder die werkdruk voel en meer rust ervaar? Uit ervaring weet ik dat de waan van de dag je enorm kan opslokken. Ik heb ontdekt wat je kunt doen om hieruit te komen, zodat je rust en overzicht hebt in je werk en dat gun ik jou ook! Ik deel heel graag mijn kennis, ervaringen en visie hierover, zodat ook jij hier mee aan de slag kunt. 
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]