fbpx

Over Rood Organizing

Rood Organizing staat voor actie: in actie komen om slimmer met je tijd om te gaan en je werkgewoontes aan te pakken. De kleur rood staat voor het signaal STOP: eerst stilstaan bij wát je met je tijd doet, om je vrije ruimte vervolgens zo in te richten dat je meer overzicht krijgt en daardoor effectiever werkt. Vanzelfsprekend zonder stress. Rood Organizing biedt workshops in groepsverband of een-op-een begeleiding in werkplek organizing. Het bureau is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Rood Organizing is opgericht door senior professional organizer Eeske van Royen:

‘Ik heb jarenlange ervaring in officemanagement, projectmanagement en het communicatievak. Het overbrengen van kennis en vaardigheden vind ik erg leuk en timemanagement heeft altijd mijn interesse gehad. Deze combinatie maakte dat ik professional organizer ben geworden. Ik heb bij de School voor Organizing de leergang voor Senior Professional Organizer gedaan, waardoor ik nog meer technieken in huis heb om mijn klanten te helpen. Ik hoop door mijn werk als professional organizer jou te helpen om meer rust en overzicht  te krijgen.’

Samenwerking

Rood Organizing werkt met en voor

             

 

 

Algemene Voorwaarden NBPO

Privacyverklaring